Rychlé dotazy: +420 603 161 692

MenuMenu

Tisk diplomů bronzovou a stříbrnou ražbou

Zajišťujeme tisk diplomů pro různé účely. Ideální je vylepšit diplom zlatou, stříbrnou či bronzovou ražbou. Působí potom profesionálně.
tisk diplomů - stříbrná ražba
tisk diplomů bronzovou ražbou
Diplomy na ukázkách jsou tištěné na čistě bílý papír. Vzhledem k vysokému odlesku světla od metalických fólií a tedy extrémnímu dynamickému rozsahu není bohužel možné zachytit barevnost věrně ani profesionálním přístrojem.
Budete-li nám posílat poptávku a máte-li diplomy již navržené, přiložte je prosím jako přílohu do e-mailu. Nemáte-li diplomy navržené, popište detailně jak mají vypadat. Bez těchto informací nemáme možnost spočítat cenu.
Výhodou přípravy grafického návrhu přímo u nás jsou dlouholeté zkušenosti s přípravou tiskovin pro horkou ražbu. Většina grafiků bohužel neví jak připravit podklady pro výrobu raznic, takže musíme často dodané podklady pracně opravovat. Je například nutné, aby texty byly převedené na křivky. To co má být vyraženo nesmí být v grafickém návrhu vyplněno gradientem - texty musí být čistě obrysovými křivkami. Minimální šíře linek je 0,2 bodů a stejně tak minimální šíře mezer. Velikost písma pro horkou ražbu musí být větší než 10 bodů.