Rychlé dotazy: +420 603 161 692

MenuMenu

Kašírované ražené vizitky bronzovou fólií

Od září 2018 budeme čas od času pro inspiraci publikovat v tomto blogu ukázky naší práce. Na první ukázce jsou oboustranně ražené bronzové vizitky - ražba bronzovou metalickou fólií. Papír je 700 g/m2 - velmi silný hnědý grafický papír. Klient požadoval vysokou gramáž, jenže žádný dodavatel papírů tak vysokou gramáž nenabízí, takže jsme spolehlivou knihárenskou technikou slepili dva archy nejsilnějšího dostupného hnědého papíru k sobě.
Ražbu oboustranných rámečků a kašírování provádíme jen výjimečně, protože jde o značně nákladnou záležitost. Pokud však potřebujete dosáhnout výjimečného efektu bez ohledu na cenu, potom jsme Vám k dispozici.
bronzové vizitky Vizitky ražené bronzovou fólií
Potřebujete-li opravdu naprosto nutně rámeček jako na ukázce výše, potom v případě vizitek tištěných na silný papír počítejte prosím s příplatkem 60% k celkové ceně. Důvodem je nutnost tisknout o 50% výtisků navíc kvůli zajištění přesného ořezu. Je také omezení co do šíře rámečku - užší než 2 mm netiskneme. Takovou poptávku musíte zadat do jiné tiskárny.